USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.58

Заруби з червоними картками та аматори проти профі: у Луцьку – різдвяний турнір з футзалу АДФ. Фоторепортаж

9 Січня 2023 12:35
В обласному центрі Волині відбувся традиційний футзальний турнір під час новорічно-різдвяних свят ADFPremiumCUP. Участь в кубку хотіли взяти близько сорока команд, адже на період свят у футзалі була доволі велика перерва. Втім через низку обставин організатори відібрали лише шістнадцять колективів, які претендували на перемогу в трьох кубках.

Уже перші ігри турніру продемонстрували, що команди справді були голодні до перемог, адже нерідко емоції гравців брали гору, і колективи догравали матч не у повних складах. На відміну від чемпіонату, де кольори кількох команд захищають професійні футболісти, під час різдвяного турніру колективи не могли похвалитися наявністю у своїх складах великої кількості професіоналів. Проте за ALL-PARTS виступав Максим Сасовський, який підтримує форму під час зимової перерви в УПЛ. Свого часу він виступав за ФК «Волинь», а нині є гравцем ФК «Львів».
Традиційно організатори обрали формат турніру, який дозволяв будь-якій команді взяти один з трьох трофеїв. Колективи за допомогою жеребкування поділили на чотири групи. Відповідно, команди, які посідали третє місце, далі за сіткою змагалися за бронзовий кубок, друге місце – за срібний кубок, а переможці груп – за головний трофей.
У фіналі бронзового кубка перемогу святкувала команда «Олімп». ALL-PARTS у перестрілці з «Ромашкою» (3:2) вибороли срібний кубок. А ось «Атлетік» у фіналі Premium CUP не залишив шансів «Любарту JR» – 3:0.
Голова ГО «Асоціація дворового футболу 5х5» Микола Озюк розповів Інформаційному агентству Волинські Новини, що традиційно на початку нового року АДФ збирається у колі друзів, проводячи ADF Premium CUP.

«Цього разу ми були обмежені у часі, тому провели турнір лише з шістнадцятьма командами. Проте це не зробило його менш цікавим. До команд, які беруть участь в чемпіонаті, приєдналися інші колективи. Інтрига була протягом всього ігрового дня, всі команди отримали купу позитивних емоцій. Оскільки під час зими доволі велика перерва в УПЛ, Першій та Другій лігах, багато професійних футболістів беруть участь у таких змагання, як наші. Тому гравці-аматори могли проявити себе на фоні професіоналів. Сьогодні за ALL-PARTS виступав Максим Сасовський, але не думаю, що йому було легко», – відзначив Микола Озюк.
Також він акцентував, що торік АДФ всіляко намагалася допомогти наблизити перемогу, зокрема під час турнірів на потреби захисників було зібрано понад 150 тисяч гривень, адже завдяки воїнам і проводять такі змагання. У новому році асоціація також не залишиться осторонь та долучатиметься до підтримки військових, аби винищити всю нечисть на українській землі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Воєнком Показати IP 9 Січня 2023 17:49
Які файні хлопці м'яча копають, яка корисна справа!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus