USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Заробити на тарифах: Ахметов залучає Руслану для піару дорогої зеленої енергетики

16 Травня 2020 13:09
Співачка Руслана Лижичко включилася в інформаційну кампанію Ріната Ахметова, за яку отримала 20 тисяч доларів. Її приклад підтримають й інші зірки, яких «почне хвилювати» тема зеленої енергетики.

Про це повідомляє телеграм-канал «Резидент».

Олігарх Ахметов, який продає українцям електроенергію в 4-5 разів дорожче, як в Європу, починає формувати думку в суспільстві про необхідність закриття АЕС і заміну на зелену енергетику, яка «випадковим» чином належить саме йому.

У себе на сторінці в Фейсбуці переможниця Євробачення 2004 запустила прямий ефір з роликом, в якому пропагує зелену енергію.

В описі ефіру співачка згадує світові енергетичні проблеми. Нагадала, що для такого шоу, як «Євробачення», потрібно багато енергії. Та додає, що майбутнє людства за чистою енергією. Дивним чином Руслана почала цікавитися цією темою саме тоді, коли в країні обговорюється необхідність зменшити тариф зеленої енергетики.

Зазначимо, що потужність українських атомних електростанцій, які виробляють дешеву електроенергію, впала до історичного мінімуму. Натомість вугільні електростанції, більшість яких належать олігарху Рінату Ахметову, продають українцям електроенергію в рази дорожче, ніж в Європу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ivan Показати IP 16 Травня 2020 14:02
Нафіга така енергетика яка залишить без куска хліба.
Отакої Показати IP 16 Травня 2020 15:19
Руслана закликає СВОЮ(незалежну)зелену енергетику.На жаль нам ще до цього далеко,бо ми бідні,вірніше пограбовані.
Василь Показати IP 16 Травня 2020 15:24
Руслана дурочка продажна .Ахметов давно має сидіти в уранових каменоломнях за свій грабунок народу і держави Україна з своїми співучасниками
Анонім Показати IP 16 Травня 2020 15:43
Ще десять років тому Руслана в інтерв"ю розповіла, що будує будинок під Києвом, він буде повністю енергонезалежним з сонячними батареями і вітряками. А років зо два тому показала той будинок. Кому цікаво Так що будьте коректні https://zaxid.net/ruslana_pokazala_sviy_unikalniy_energonezalezhniy_budinok_foto_dnya_n1462746
Аноніму Показати IP 16 Травня 2020 16:04
Чесно на такий будинок не заробиш. А що артисти, приховуючи заробітки, злочинці, бо не хочуть податків платить, спитайте вакарчука.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus