USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Заробітчанам стане простіше отримувати роботу у Фінляндії

18 Травня 2018 21:39
У зв'язку з економічним ростом Фінляндія відчуває нестачу робочих кадрів. Для іноземців, котрі не є громадянинами ЄС, планують спростити працевлаштування.

Уряд Фінляндії планує спростити працевлаштування іноземців, які не є громадянами Євросоюзу. Причиною став дефіцит кадрів у будівництві, сфері обслуговування та IT, у торгівлі та медицині.

Відповідне рішення вимагають ухвалити фінські роботодавці. Але місцеві профспілки та ліві політичні партії - проти, пише Gazeta.ua.

"Фінське міністерство праці планує прискорити процес працевлаштування іммігрантів за допомогою приватних спонсорів. На кошти інвесторів протягом трьох років створять 2500 робочих місць для іноземних громадян. Метою проекту є якнайшвидше працевлаштувати нових потенційних фахівців, а також допомогти роботодавцям заповнити відкриті вакансії", - зазначили у виданні.

До цього привілеї при влаштуванні на роботу віддавали працівникам з Фінляндії та країн ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
гiсть Показати IP 19 Травня 2018 05:13
Економiку Фiнляндii пiднмають,а хто ж буде пiднiмати економiку краiни?
DOHC-SOHC до гiсть Показати IP 19 Травня 2018 09:29
прості люди
скептик до гiсть Показати IP 19 Травня 2018 11:21
порохатий і К

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus