USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Зарізав брата, поранив дружину і поліцейського: волинянина судять за тяжкі злочини

3 Квітня 2024 09:02
Зарізав рідного брата ножем. Поранив дружину. Вдарив ножем працівника поліції. Останній, обороняючись, відкрив вогонь у нападника. А все розпочалося з сімейного конфлікту, який рідні не змогли залагодити самостійно, тому викликали правоохоронців.

Вбивство і нанесення тяжких тілесних ушкоджень сталися у присутності поліції. Це відбулося у 2021 році в селі Грибовиця у Володимирському районі, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Будучи на вулиці біля свого обійстя, наніс низку тілесних ушкоджень, зокрема ножове поранення своїй дружині, ножове поранення своєму рідному брату, від чого в подальшому брат помер, будучи в лікарні, також спричинив тілесне ушкодження працівнику правоохоронного органу, який виконував свої службові обов’язки на той момент. Нині всі обставини досліджуються судом, оскільки, за версією дільничного, він не винен і не спричиняв цих злочинів», – прокоментував прокурор у справі.

Винуватець, однак, не опинився в СІЗО.

«Він перебував під вартою. Потім йому було змінено запобіжний захід на домашній арешт у зв’язку з тим, що під час вчинення злочину працівник поліції захищався і спричинив йому вогнепальне поранення, він проходив лікування. На підставі того, що він не міг лікуватися в умовах місць позбавлення волі, йому було змінено запобіжний захід на домашній арешт», – інформував прокурор.
Читати ще: Бив копачкою і ногами: волинянин, який забив кохану до смерті, просив умовний термін

Після ножових поранень брат нападника через кілька днів, проведених у лікарні, помер. Сам підсудний теж потрапив до медзакладу з кульовими пораненнями. Його вдалося врятувати. Нині він на волі.

До суду прийшла дружина обвинуваченого, яку він вдарив ножем. Тепер жінка – на боці свого чоловіка.

«Дружина, яка є потерпілою, нині не має будь-яких претензій. І його мати теж визнана потерпілою, у зв’язку з тим, що загинув її син. На цьому етапі вона також не має претензій», – зазначив прокурор.

Оскільки справа тяжка, рішення прийматимуть не лише судді, а й присяжні. Справа затягується, адже підсудний постійно змінює адвокатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 4 Квітня 2024 03:50
це вам не за 4,5 кг лущених горіхів, викрадених на горохівській автостанції, дати 7 років тюрми !..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus