USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Запроваджуємо на Волині додатковий формат надання гуманітарної допомоги», – Погуляйко

17 Березня 2022 12:30
Як зауважив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко, станом на 17 березня ситуація в області стабільна, кордон цілий.

«Сьогодні працюємо над забезпеченням необхідним наших співгромадян. Тих, хто перебуває в облозі, і тих, хто прибуває сюди, – наголосив він. – Ми й надалі надаватимемо продовольство у вигляді круп, борошна, інших продуктів харчування для регіонів, де тривають активні бойові дії. Але разом із тим, запроваджуємо додатковий формат надання гуманітарної допомоги. Будемо формувати бокси з готовими продуктами харчування, медикаментами та засобами гігієни, щоб люди швидко отримали найнеобхідніше. Особливо ті, хто майже увесь час перебуває в укриттях».

Він також додав, що часто надходять звернення щодо відсутності транспортного сполучення між населеними пунктами області. Багато людей не можуть дістатися робочих місць.

«Так, така проблема є, і ми індивідуально працюємо з районними державними адміністраціями та територіальними громадами. Та не всі рейси вдається відновити, адже багато транспорту пішло на потреби армії, а водії – до лав Збройних сил України», – пояснив Юрій Погуляйко.
Окрім того, гуманітарні хаби Волині прийняли та розсортували п'ять вантажівок і п'ять мікроавтобусів з гуманітарною допомогою загальною вагою 120 тонн. Надійшли продукти харчування, в тому числі готова продукція, побутова хімія, засоби гігієни, цивільний одяг.

Відправили два багатотонні вантажі (продовольство, дитяче харчування, засоби гігієни для дорослих і дітей, готова продукція від волонтерів, побутова хімія, товари широкого вжитку, одяг та взуття, ковдри, постільна білизна) до Черкаської та Харківської областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus