USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Запропонувала сержанту гроші: волинянка хотіла «відмазати» сусіда, який підробив права

19 Вересня 2024 08:08
Уродженка Горохівщини намагалася «відмазати» свого сусіда, який водив машину з підробленим посвідченням. Тепер вона має кримінальну справу та 17 тисяч штрафу на додачу.

Про це йдеться у вироку Горохівського районного суду.

Увечері 12 травня 2024 року горохівські поліцейські затримали водія, посвідчення якого мало ознаки підробки. За чоловіка перед правоохоронцями вирішила заступитися сусідка Оксана П.

Читати ще: Давав волинським поліцейським тисячу, щоб відкупитися за домашнє насильство: як покарали чоловіка.

Аби керманич уникнув відповідальності, вона запропонувала сержанту 50 євро та 400 польських злотих. Спроба дати хабар завершилася для жінки безуспішно.

Обвинувачена свою вину у вчиненому повністю визнала, щиро розкаялася. З її слів, усвідомила протиправність скоєного.

Читати ще: На Волині судили водійку за хабар капітану поліції

Дії кваліфікувати за ч. 1 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі). Відомо, що жінка вперше притягується до криміналу, характеризується позитивно, офіційно не працевлаштована, заміжня, утримує двох дітей.

Суд визнав Оксану П. винною та призначив їй 17 тисяч гривень штрафу. Гроші, надані як хабар, конфіскували на користь держави.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus