USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.45 10.62

Запрацюють через місяць: у Нововолинську встановили дві камери фіксації швидкості

Сьогодні 15:39
На трасі Р-15 у Нововолинську встановили дві камери фіксації швидкості – поблизу автостанції та «Епіцентру» (колишньої шахти № 4).

Про це пише БУГ.

Як зазначили на позачерговій сесії Нововолинської міської ради 11 жовтня, одна камера автофіксації порушень правил дорожнього руху вартує понад 1 млн гривень.

Міський голова Борис Карпус повідомив, що на дорогах Нововолинської громади камери фіксації швидкості запрацюють не менш як через місяць.

Читати ще: На Волині запрацюють ще дві камери автофіксації порушень ПДР

«Головна мета встановлення камер – збереження життя, адже на цьому проміжку траси неодноразово траплялись ДТП», – додав Борис Карпус.

Також зазначимо, що близько 10% від сплати штрафів за порушення правил дорожнього руху, які фіксуватиме камера, надходитиме в міський бюджет.

Читати ще: Причиною майже половини ДТП є перевищення дозволеної швидкості руху
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus