USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Замість банку – спортзал: у Луцьку розвивається спортивна інфраструктура

8 Січня 2021 18:27
У Луцьку в колишньому приміщенні Нацбанку займаються важкою атлетикою та гімнастикою – тут діє сучасний спортивний клуб «Кордон».

Майже три роки тому приміщення передали у власність Луцькому прикордонному загону і спільно зі спонсорами облаштували там спортивну залу. Як тренуються юні спортсмени – у сюжеті телеканалу «Аверс».

«Із самого дитинства карате виховує силу, щоб не боятися захистити себе, рідних», – ділиться вихованиця спортивного клубу Олександра Парандюк.

«Мене спершу мама завела. У мене був такий інцидент у школі – мене прижали в туалеті і душили. Тепер я можу за себе постояти в любий момент, якщо до мене хтось буде лізти», – розповідає юний Володимир Ткаченко.

У приміщенні облаштували зали для занять важкою атлетикою та гімнастикою, а також роздягальні. Найбільшими проблемами було опалення та система водопостачання. Наразі це сучасний просторий зал із ремонтом та усім необхідним спортивним інвентарем.

Як розповів тренер спортивного комітету Державної прикордонної служби м. Луцька, майор Богдан Мандрикін, клуб був створений у грудні 2017 року.

«І за три роки у нас є дуже багато результатів», – зауважив він.

На ремонт спортивного залу виділили 20 тисяч гривень із фонду прикордонного загону, понад 220 тисяч – допомога від спонсорів.

У майбутньому в цьому приміщенні зможуть займатися і військові Луцького прикордонного загону та їхні родини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus