USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

«Замінування» ПортCity: вибухівку не виявили, хуліганів спіймали

13 Квітня 2017 16:18
Поліція встановила особу телефонних хуліганів, які повідомили про «замінування» ТРЦ – ними виявилися 13-річні неповнолітні особи.

Нагадаємо, сьогодні по 12 годині на лінію екстреного виклику поліції «102» надійшло анонімне телефонне повідомлення з погрозою підірвати один із торговельно-розважальних закладів у Луцьку.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини, йшлося про ТРЦ «ПортCity». На місце прибули поліція, рятувальники та вибухотехніки. Проте деякий час не починали роботу, оскільки в закладі не оголошували евакуацію. Як стало відомо з власних джерел, директор був не зацікавлений в евакуації покупців і закритті магазинів, бо це, нібито, могло суттєво вплинути на продажі в ТЦ.

За станом на 13.20 прибули кінологи. Здійснили огляд ТРЦ без евакуаціі людей.
На 2-ий поверх торгового центру не нікого пускали, поліція перегородила вхід для відвідувачів, хоча там знаходяться продавці магазинів. Близько 15.10 надзвичайники, вибухотехніки та поліція, обстеживши територію ТРЦ, покинули місце події.


Цю інформацію виданню «Конкурент» підтвердили в ТРЦ, зазначивши, що вибухівки на місці події експерти не знайшли. Натомість, поліція вже встановила неповнолітніх телефонних хуліганів, які повідомляли на лінію «102» про небезпеку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
власники помріть Показати IP 13 Квітня 2017 16:45
головне виручку, якщо всіх підірвуть то хто купувати буде?
імхо Показати IP 13 Квітня 2017 18:06
« директор був не зацікавлений в евакуації покупців і закритті магазинів,» - добре,що добре,але наші служби повинні діяти ,щоб зберегти життя людей,а не виконувати директорські забаганки.
Юлія до імхо Показати IP 14 Квітня 2017 08:19
Я також не розумію вислову, зацікавлений чи ні, а хто його питати має в такій ситуації?
Антон Показати IP 13 Квітня 2017 18:08
А якби вибухнуло - то що тоді директор казав би.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus