USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Замінять майже 800 м труб: у мікрорайоні в Луцьку лагодять тепломережу

8 Травня 2023 21:49
У Луцьку 8 травня розпочали демонтували зношений трубопровід на вулиці Загородній. Комунальники замінять майже 170 метрів мереж постачання гарячої води.

Про це розповів Суспільному речник державного комунального підприємства «Луцьктепло» Антон Безносиков.

З його слів, від ранку на об’єкті працюють слюсарі і зварювальники.

На дві-три години для будинків на вулиці Загородній та прилеглих перекривали постачання гарячої води, сказав майстер служби ремонту устаткування теплових мереж Віктор Попко.
Гарячої води, зазначив речник комунального підприємства, в будинках на вулиці Загородня, 2 і 2А на час ремонтних робіт, орієнтовно два тижні, не буде.
Як розповів мешканець будинку на Загородній, 2 Володимир Миронюк, ремонт потрібен, тож великих незручностей це не додасть.

«Вони кожного року там риють. Я питав, чому вони за раз не поміняли, а кажуть, що не було грошей, щоб труби на воду поміняти. Цього року є гроші – міняють», – каже чоловік.
На ділянці, де триває ремонт, часто траплялися аварії: стан труб, які вже розкопали, поганий, є багато полатаних місць, говорить майстер Віктор Попко.

«Чистка лотків від сміття, будемо засипати піском, бо будемо прокладати трубу, по проєкту потрібен пісок: і зверху, і знизу.Це предізольована труба, яка надійніша», – каже працівник «Луцьктепла».
Вартість заміни майже 170 метрів трубопроводу на вулиці Загородній становить майже 2 мільйони гривень, зазначив речник «Луцьктепла» Антон Безносиков.

«Цього року Луцьк отримав велику кількість трубопроводів для нашої теплопостачальної організації від USAID. Власне, ці трубопроводи ми тут і використовуємо. Наша організація виконала проєкт і розрахувала кошторис, згідно з яким вартість об’єкта оцінюється у мільйон 960 тисяч гривень», – додав речник.

Грошей з місцевого бюджету, додав Антон Безносиков, на заміну зношених трубопроводів на нові попередньо ізольовані на вулиці Загородній не витрачали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Правда Показати IP 8 Травня 2023 22:19
Чому не поліпропілен,а чергове інжаве ла...за великі кошти.
Софія Показати IP 8 Травня 2023 22:52
Там крайніх 20 років ЩОРОКУ міняють ті труби. І на наступний рік мінятимуть.
Анонім Показати IP 9 Травня 2023 00:01
Як може коштувати 170 м заміни труб 2 ляма? ЯК???
111 Показати IP 9 Травня 2023 12:58
Бачив як демонтували старі труби , вони не набагато гірші нових , нормальна товщина стінки . Нове г.... Довго не прослуже , метал не такий як був колись .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus