USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Замах на Трампа: що відомо про вбитого стрілка

14 Липня 2024 11:58
Республіканець, кандидат у президенти США та ексочільник Штатів Дональд Трамп пережив замах під час виступу на передвиборчому заході. Стрілка ліквідували правоохоронці, за відомостями Федеральної служби безпеки, – це Томас Метью Крукс.

Зловмиснику було 20 років, він родом із міста Бетел-Парк, що розташоване в Пенсильванії. Стрілка ліквідували агенти Секретної служби, і ФБР не назвала його ім’я одразу, оскільки очікувала результатів ДНК, повідомляє УНІАН з посиланням на BBC News.

У Федеральній службі безпеки додали, розслідування стрілянини, як і раніше, активне і триває. Польовий офіцер ФБР Кевін Ройек підтвердив під час пресконференції, що те, що трапилося, правоохоронці розглядають як замах на вбивство.

Журналісти також дізналися, що Крукс нібито напередодні стрілянини записав відеозвернення, в якому жорстко висловився про республіканців.

«Мене звуть Томас Метью Крукс, я ненавиджу республіканців, я ненавиджу Трампа...», – говорив стрілок.

Пізніше з’явилася інформація, що ролик уже після стрілянини опублікував блогер із Х під ніком jewgazing, який схожий на стрілка. Публікацію швидко видалили.

Нагадаємо, у Пенсільванії на передвиборчому мітингу пролунали постріли під час виступу Дональда Трампа. Загинула одна людина, ще двоє – дістали поранення. Республіканець стверджував, що йому куля пробила верхню частину правого вуха. Стрільця ліквідували.

Читати ще: «Насильству немає виправдань»: Зеленський прокоментував замах на Трампа

Очевидці говорили, що пролунало п’ять пострілів. За словами одного зі свідків злочину, він бачив, як підозріла особа повзла на даху будівлі, розташованої недалеко від сцени, і про це розповів правоохоронцям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 14 Липня 2024 12:34
Трамп прийде - порядок наведе !
влад до 123 Показати IP 14 Липня 2024 17:50
порядок навести треба, запропонуйте трампу цим зайнятись у громадській вбиральні на узберіжжі Стиря..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus