USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Залишити позов без розгляду: Ващенюк передумав судитися з Волиньрадою

5 Червня 2019 15:27
Управління охорони здоров’я Волинської ОДА під керівництвом Ігоря Ващенюка подало заяву з проханням залишити їх позов до Волиньради без розгляду.

Про це стало відомо під час судового засідання у Волинському окружному адміністративному суді 4 червня.

Як пояснив в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Ігор Ващенюк, позов втратив зміст, адже Волинська обласна рада виділила кошти на Волинський обласний перинатальний центр під час останнього сесійного засідання.

«Ми позивались, бо з нас зняли 17 мільйонів, тепер 17 мільйонів повернули. Немає предмету розгляду», – повідомив він.

На запитання про те, чи готовий він продовжити роботу на своїй посаді після зміни голови ОДА Ігор Ващенюк відповів ствердно:

«Це діло майбутнього голови адміністрації. Я працюю, виконую свої обов’язки, чому ні».
Нагадаємо, управління, очолюване Ващенюком, подало позов до Волиньради в лютому 2019 року – слідом за позовом голови ОДА Олександра Савченка.

Як повідомляли у Волиньраді, позовні вимоги ніби писані через копірку і збігалися з позиціями ОДА в аналогічній заяві. Ще більше подиву викликав той факт, що у позові Ващенюк, який очолює управління охорони здоров'я, переймався і фінансуванням навчально-тренувальних зборів і змагань з олімпійських видів спорту, і фінансуванням аграріїв, долею програми індивідуального житлового будівництва на селі і ще низкою питань, які до його профілю роботи не відносяться прямо чи опосередковано.

В той самий час, в правоохоронців були питання до роботи самого Ващенюка – в грудні 2018 року відкрито низку кримінальних проваджень за фактами підроблення та зловживання службовим становищем під час закупівлі дороговартісного ангіографа для ковельської лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus