USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70

Залишила бізнес і пішла в ТрО: на Волині служить медичка з позивним Посейдон

15 Січня 2023 19:48
Іванна – лейтенант медичної служби з псевдо Посейдон. Свого часу вона здобула медичну освіту й паралельно пройшла військову кафедру.

Коли в Україні розпочалася повномасштабна війна, дівчина пішла служити в один із батальйонів волинської бригади територіальної оборони, йдеться в сюжеті 12 каналу.

«Кожен із нас має якусь відповідальність перед країною, перед тими людьми, які чекають нас удома», – говорить вона.

Дівчина має досвід роботи в лікарні, але протягом останніх років займалася власною справою. У теробороні Іванна повернулася до своєї професії та очолила медичний пункт батальйону.

Раніше тут працювали мобілізовані лікар, інструктор та фельдшер. Зараз головне завдання – забезпечити ліками та всім необхідним підрозділ.

«Власними силами, силами медичного пункту, силами тих людей, які працюють у цьому підрозділі, стараємося якомога швидше поновлювати ці запаси, тому що вони з кожним днем вичерпуються», – зазначає Іванна.
Читати ще: Волинський військовий, який фанатіє від залізниці, після народження внучки став Дідом Ту-Ту

Зараз медичний пункт долає труднощі. Допомагають волонтери та інші небайдужі громадяни.

«Є досвід роботи в різних волонтерських організаціях. Знаю досить багато людей із різних міст, які займаються волонтерством (саме ліками, медичними засобами), тому в принципі проблем немає», – додає медичка.

Чимало її друзів-підприємців позалишали офіси і приєдналися до лав ЗСУ, хоча більшість із них ніколи не мали зв’язку з військовою справою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бізнесмен Показати IP 15 Січня 2023 21:28
Я теж мабуть залишу бізнес і піду в ТРО , 50 тисяч чистими в місяць мені підходить, дякую
Анонім до Бізнесмен Показати IP 16 Січня 2023 07:51
Базар підмітаєш? Чи китайські цвяхи і галоші перепродуєш? Якщо так, то міняй роботу, бо ти не бізнесмен, а дрібний спекулянт. За такий "бізнес" до 91-го року давали 15 років каторги.
НЕбізнесмен Показати IP 17 Січня 2023 15:41
Дуже цинічно сьогодні прирівнювати свої забаганки до зарплати військового!
До небізнесмена Показати IP 17 Січня 2023 22:06
Цинізм полягає в не в зарплаті а в премії до зарплати в розмірі 30 (тридцять) тисяч з благородним формулюваням ЗА ПРОХОДЖЕННЯ СЛУЖБИ У ВОЄНИЙ ЧАС НА території Волинської області

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus