USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.67

Залишки їжі і зіпсовані салати: лучан просять не засмічувати каналізацію під час новорічно-різдвяних свят

1 Січня 2021 10:27
У час новорічних та Різдвяних свят стрімко зростає кількість аварійних ситуацій на водопровідних мережах, масово утворюються закупорювання труб та серйозні засмічення каналізаційних мереж, в результаті чого каналізація стає непридатною до використання.

Про це повідомляє КП «Луцькводоканал».

Люди викликають бригади аварійників, які змушені працювати в посиленому режимі, але кількість закупорювань труб у святковий період часто перевищує можливості аварійних служб. Призводять до закупорювання каналізаційних мереж самі ж споживачі, які використовують унітаз замість смітника і зливають туди все без розбору – жири, зіпсовані салати, залишки їжі тощо.

На жаль, більше половини каналізаційних мереж у Луцьку та навколишніх селах є застарілими, а кількість відходів, які люди зливають в каналізацію, з року в рік лише зростає. У результаті створюються численні затори і поломки в роботі каналізації. Часто навіть одна людина може створити проблему для цілого будинку, викинувши в каналізацію непридатні для цього залишки їжі, або й речовини неорганічного походження. У результаті створюються затори, які дуже важко ліквідувати.

КП «Луцькводоканал» наголошує – каналізація не призначена для зливу залишків їжі чи будь-яких інших відходів, окрім стоків води та нечистот! Закликаємо споживачів виважено і відповідально ставитися до використання каналізаційних мереж, аби не зіпсувати свято собі й своїм сусідам!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Гога Показати IP 1 Січня 2021 11:19
А куди блювати??? Через вікно ?
До Гоги Показати IP 1 Січня 2021 12:58
Геніальна ідея,бидло воно й з унітазом в хаті бидло.
Ольга Показати IP 1 Січня 2021 13:44
Абонплата за лічильники береться - колупайтеся в гівні далі!
КЛВ Показати IP 1 Січня 2021 13:56
Полішва з'їжджаються жити у місто ,а користуватись благами цивілізації не знають як.
кравчука Показати IP 1 Січня 2021 14:02
блювати можна, цe ж вода і нeчистоти
Сусід Показати IP 3 Січня 2021 08:02
Шановна полішурня з диких сіл! Сміття в унітаз не викидають, туди пісяють та какають. Коли какаєте , хоч це і ваші унітази, вле на унітаз сідати потрібно, а не з ногами вилазити. .... в мене сусідка дівок взяла , то аж арозріла як вони з ногами повилазили. А кум в еовобудові чину квартиру купив, то каже, що в трубах все є від лушпиння картоплі до жіночих прокладок. 70% полішурні в будинку зиве. Біда з дикунами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus