USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Залишаємося в Луцьку і робимо все, аби тримати оборону», – Ігор Поліщук

27 Лютого 2022 09:36
Ніч у Луцьку і селах громади пройшла спокійно, всі служби, установи та організації, які забезпечують поточну життєдіяльність, працюють, всі на своїх місцях. Протягом учорашнього дня виготовили значну кількість коктейлів молотова та протитанкових їжаків, десятки автомобілів привезли допомогу нашим захисникам.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у черговому відеозверненні.

«Я також перебуваю на своєму місці, виконую функціональні обов’язки. Вся моя сім’я і всі мої рідні, ми залишаємося в нашому місті і будемо робити все для того, щоб тримати оборону Луцька в разі потреби».
Також він зазначив, що дуже багато скарг надходить на систему оповіщення та нагадав, що систему оповіщення вмикає управління цивільної безпеки Волинської військової адміністрації на підставі даних від військових.

Ігор Поліщук зазначив, що блокпости біля міста укріплені бетонним блоками і протитанковими їжаками.

«Готуємо коктейлі молотова, вже є близько 7 тисяч. Однак загальна кількість є більшою, бо інші теж роблять», - зазначив він.

Також наголосив що лише протягом учорашнього дня 25 вантажних бусів, 35 машин та близько сотні людей привезли продукти, ліки, засоби гігієни, теплі речі та інше нашим захисникам.

Міський голова закликав до спокою та допомоги нашим захисникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus