USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Залужний відзначив грамотами школярів-волонтерів з Волині

2 Червня 2023 21:03
Начальник Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП підполковник Олександр Кондисюк вручив грамоти Головнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного за допомогу ЗСУ учням Нововолинської громади.

Про це повідомляє «Вісник».

Учні Нововолинського ліцею № 3 Нововолинської міської ради брати Максим та Дмитро Тивонюки зібрані кошти та власні заощадження передали волонтерам для придбання автомобіля для військового підрозділу, в якому проходив військову службу батько хлопців. Замість нього тепер воюватиме авто.

Солдат Роман Тивонюк мобілізувався до війська у перші дні повномасштабного вторгнення до бригаді територіальної оборони. 22 квітня цього року чоловік загинув внаслідок смертельного поранення у голову.

Учень 5 класу Нововолинського ліцею № 2 Мусянович Максим малює для ЗСУ. Інколи воїнам важко, але малюнки нагадують, заради кого вони ризикують життям, і зігрівають душу наших захисників на позиціях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus