USD 41.50 41.87
  • USD 41.50 41.87
  • EUR 41.50 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Залізнична катастрофа в Індії: кількість жертв зросла до 288 осіб

3 Червня 2023 08:08
Щонайменше 288 людей загинули та 900 дістали поранення в залізничній катастрофі, яка сталася у п’ятницю в індійському штаті Одіша.

Про це повідомляє Agence France-Presse.

За повідомленням місцевих посадовців, на місце зіткнення потягів у районі міста Баласор було викликано понад 200 машин швидкої допомоги.

Розгорнуто масштабну пошуково-рятувальну операцію, в якій беруть участь сотні пожежників та поліцейських зі службовими собаками. На місці також працюють підрозділи Національних сил реагування на катастрофи.
Катастрофа сталася увечері у п’ятницю, коли швидкісний експрес Howrah, що прямував з Бенгалуру до Хаури в Західній Бенгалії, зіткнувся з експресом Coromandel, який здійснював рейс маршрутом Калькутта – Ченнай.
Амітабх Шарма, який представляє залізничне міністерство, заявив, що зійшли з рейок приблизно 10-12 вагонів одного поїзда. Уламки деяких із пошкоджених вагонів опинилися на сусідніх коліях.

Перекинулися також близько трьох вагонів іншого поїзда.

Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді заявив, що вражений тим, що сталося, і висловив співчуття сім’ям загиблих.

Міністерство залізниць розпочало розслідування катастрофи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus