USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Зал засідань та коридори поліклініки №3 капітально відремонтували

28 Лютого 2019 19:36
З метою покращення умов перебування пацієнтів та роботи медичного персоналу КП «Луцький центр первинної медичної допомоги №3» з міського бюджету у 2018 році було виділено близько 900 тисяч гривень на проведення капітальних ремонтів коридорів першого та третього поверхів, зали засідань підприємства.

Відтак, сьогодні секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук оглянули сучасний стан приміщення, інформує прес-служба луцької міськради.

Вхід до закладу було повністю оновлено, облаштовано ґанок та виділено спеціальне місце для дитячих візочків. При проведенні капітального ремонту першого поверху велику увагу приділили не тільки дотриманню усіх технічних та естетичних вимог, але й збереженню оригінальної художньої ліпнини.

Залу засідань підприємства також було значно осучаснено, враховуючи майбутню можливість модернізації та обладнання мультимедійними засобами. Як зазначив директор «ЛЦПМД № 3» Віктор Максимюк, можливістю оренди залу засідань для власних конференцій уже сьогодні зацікавились сторонні фармакологічні компанії та підприємства.

Також він розповів, що до фінансування проведених робіт долучились також депутати Луцької міської ради Валерій Бондарук та Микита Рабан, які відповідно виділили 10 тисяч гривень на встановлення енергозберігаючих вікон та 20 тис. грн на придбання та встановлення стільців у залі засідань.

«Ми продовжуємо капітальні ремонти у медичних закладах міста. Третя поліклініка – віддалений мікрорайон, сектор приватної забудови, проте тут обслуговується велика кількість лучан. Два роки тому стан цього приміщення був загалом невтішний. Станом на сьогодні капітального ремонту зазнав перший та третій поверхи, зал засідань. Залишилося зробити ще частину фізіотерапевтичного відділення, роботи над яким заплановані вже цього року, а також передбачені кошти в бюджеті на вентиляцію», - розповів Ігор Поліщук, відзначивши високу якість проведених робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus