USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Закупив утридорога ліжка для військових: на Волині повідомили про підозру підполковнику

Сьогодні 12:58
Начальнику одного із квартирно-експлуатаційних відділів на Волині повідомлено про підозру за фактом недбалого ставлення військової службової особи до служби, що спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах воєнного стану.

Про це повідомила пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

За даними слідства, 51-річний підполковник закупив у підприємства майже дві тисячі армійських ліжок за ціною, значно вищою за ринкову, чим завдав державному бюджету збитків на суму понад 2,2 млн грн.

Читати ще: Продавав непридатність до служби за $6000: на Волині підозрюють учасника добровольчого формування

Наразі розглядають питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Начальнику КЕВ загрожує від п’ять до восьми років тюрми.

Досудове розслідування проводять слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у Львові, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Волинській області ДСР Нацполіції України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP Сьогодні 14:20
Так на Волині КЕВ тільки один - Володимирі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus