USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Захисникам України передали з Луцька мікроавтобус і спорядження

28 Травня 2024 19:05
Луцька міська рада продовжує системну роботу щодо підтримки ЗСУ. Сьогодні, 28 травня, на виконання запитів військових частин захисникам України передано мікроавтобус та спорядження.

Зокрема військовослужбовці 4-ї бригади оперативного призначення НГУ «Рубіж» отримали Volkswagen transporter t4. Луцький міський голова Ігор Поліщук передав його представникам підрозділу. Бус поїде на Харківський напрямок, інформують у міськраді.

Читати ще: Щоб ще ефективніше нищити ворога: Луцьк передав військовим понад 20 квадрокоптерів

«Мікроавтобус у нас замовили військові, – розповів Ігор Поліщук. – 4-та бригада оперативного призначення НГУ «Рубіж» просила саме про бус, він потрібен їм для виконання специфічних завдань. Підрозділ перебуває на Харківському напрямку біля Вовчанська та Липців. Зараз там дуже складна ситуація. Тому ми оперативно відреагували на запит і за кошти, які працівники Луцької міської ради збирають як одноденний заробіток, придбали цей автомобіль. Дякую всім нашим працівникам, які жертвують частину свого заробітку для допомоги Збройним силам України».
Читати ще: Луцький міський голова передав ще один пікап від громади для військових

Придбаний мікроавтобус – монопривідний, на дизельному ходу. Транспортний засіб відремонтований, перефарбований і готовий до виконання бойових завдань.
Читати ще: З Луцька до військових прямує ще один пікап

Також сьогодні міський голова Ігор Поліщук передав для потреб в/ч А 0284 два квадрокоптери DJI Mavic 3Т.
В/ч А 0409 отримала дві антидронові рушниці КВЕРТУС AD COUNTER FP.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оленка Показати IP 28 Травня 2024 19:17
Відосікі. А гроші чиї?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus