USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Захисника з Волині Івана Бубала посмертно відзначили орденом «За мужність»

5 Грудня 2022 15:35
Президент України підписав Указ, відповідно до якого орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено воїнів ЗСУ. Серед них – і волинянин Іван Бубало, котрий загинув за Україну, інформує газета Нове життя.

Документ за №805/2022 підписано 28 листопада. Серед відзначених за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, є і любешівець – старший солдат Іван Бубало. Він посмертно удостоєний високої нагороди – ордена «За мужність» ІІІ ступеня.

Нагадаємо, Іван Бубало загинув 7 березня 2022 року під час наступального бою з військовими формуваннями рф на території Київської області. Боєць служив у Збройних силах України, захищаючи цілісність і незалежність держави, з вересня 2020 року. Тривалий час вважався безвісти зниклим. І лише на початку липня експертиза ДНК підтвердила, що захисник загинув. Поховали його на кладовищі рідного селища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus