USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Захисник «Волині» потрапив до символічної збірної туру Першої ліги

17 Серпня 2021 23:30
Матч «Волині» проти «Ужгорода» вийшов драматичним, закінчився бойовою нічиєю та не приніс повноцінного задоволення від результату жодній з команд.

Однією із центральних фігур поєдинку став наш захисник Максим Войтіховський, повідомляє пресслужба клубу.

Видання-оглядачі Першої ліги – «FootBoom» та «Спорт Арена» – взяли його до символічних збірних 4 туру.

«Незважаючи навіть на незабитий пенальті (Войтіховський влучив у каркас воріт, уже перегравши голкіпера), вважаємо, що Максима слід відзначити за підсумками матчу з ФК «Ужгород».

Читати ще: Режим Брюса Вілліса: «Волинь» на останніх хвилинах вирвала нічию в «Ужгорода». Фоторепортаж

По-перше, виконав великі обсяги робіт – зокрема, виграв більшість верхової боротьби як біля своїх воріт, так і біля чужих.

По-друге, коли не забив пенальті, а результат пік у п’ятки, Войтіховський проявив вольові якості – перейшов вперед, чіплявся за кожен шанс і в підсумку зрикошетив м’яч у сітку завдяки наполегливості та своєчасному виборі правильної позиції. Ця вольова нічия запам’ятається йому ще надовго», - зазначає видання «Спорт Арена».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus