USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Захисне екіпірування для медичних працівників*

18 Листопада 2023 10:36
Медичний персонал щодня рятує життя багатьох людей, часом ціною власного здоров’я. Але для забезпечення безпеки працівників медичних закладів існують закони, правила та рекомендації, регламентовані Міністерством охорони здоров’я України. Одним із важливих та необхідних елементів захисту є якісне спеціалізоване екіпірування.

Медичне екіпірування може варіюватися залежно від спеціалізації, обов’язків персоналу та типу медичного закладу. Однак існує основний набір елементів, який зазвичай входить до екіпірування медичного працівника.

Уніформа. Звичайно, медичних працівників ми представляємо в білому халаті. Але крам халатів медичний персонал може мати медичні костюми, утеплені куртки, одноразовий одяг, захисні фартухи та інше.

Взуття. Одним із популярних видів медичного взуття є крокси. Матеріал, з якого вони виготовлені, має невелику вагу, завдяки чому це не надає додаткове навантаження. А також має гіпоалергенні та гігієнічні властивості. Також в медичній сфері часто використовується захисне взуття з металевим носком, що захищає від травм, які пов’язані з падінням предметів чи здавлюванням стопи.

Засоби індивідуального захисту (ЗІЗ):

- маски та респіратори для захисту дихальних шляхів;

- окуляри захисні або щитки для обличчя для захисту очей;

- рукавички одноразові (нітрилові, латексні або вінілові);

- шапочки для волосся та взуття, щоб уникнути розповсюдження контамінації.

Придбати засоби індивідуального захисту, взуття, спецодяг оптом чи в роздріб ви можете в інтернет-магазині «Північ-Спецодяг». Компанія здійснює доставку в усі куточки світу, а також має власне виробництво спеціалізованого одягу, в тому числі і медичного під торговою маркою «Stuga».

Брендовий медичний одяг «Stuga» має ряд переваг, переглянемо їх нижче:

Медичний одяг виробляється тільки з якісних та сертифікованих матеріалів.

Кожен виріб має унікальний ергономічний дизайн.

Виробництво оснащене сучасним інноваційним обладнанням, що забезпечує якісне пошиття.

Офіційна гарантія від виробника від 3-х до 12-и місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus