USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

Захищав Маріуполь від окупантів: у «ДНР» засудили до 24 років волинянина Антона Романюка

17 Серпня 2023 12:10
Російська терористична влада засудила на 24 роки ще одного волинянина – Антона Романюка. Його звинувачують у нібито «обстрілі житлових будинків».

Про це повідомив колишній очільник Маневицької РДА Андрій Линдюк.

«Не знаю, чим ми можемо допомогти на сьогодні Антону і Його побратимам. Хочеться вірити, що влада усе робить, щоб їх повернути...

Біль і смуток розпирає душу...

Віримо ЗСУ, віримо Господу! Буде перемога України і Антон повернеться додому», – йдеться у дописі.

Антон Романюк з перших днів повномасштабного вторгнення захищав Маріуполь від російських окупантів.

Нині він перебуває у полоні після евакуації з «Азовсталі». Проросійський суд «днр» засудив його до 24 років увʼязнення нібито за «обстріл житлових будинків» під час відступу весною 2022 року, повідомляє Укрінформ.

«24 роки із відбуванням у виправній колонії суворого режиму. Також засуджені мають виплатити матеріальну компенсацію постраждалим мешканцям міста Маріуполя», – зазначили у слідчому комітеті російської федерації.

Нагадаємо, в окупованому Донецьку підконтрольний Росії суд засудив військовополоненого азовця з Волині Андрія Богдана до 25 років колонії суворого режиму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 17 Серпня 2023 15:21
В офісі омбудсмена (Київ), працює заступником волинянин. Він має докласти максимум зусиль для визволення наших хлопців з рашинських вязниць шляхом обміну. Обміняти на якогось смердючого животатого попа - типу лебедя-мерседеса. Чи на старшого офіцера. Є такі можливості, але потрібні старання і час. Я впевнений, що за рік-півтора хлоп*ята будуть вдома. Слава Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus