USD 41.20 41.70
  • USD 41.20 41.70
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.26 10.50

«Захищалися всім залом наприкінці гри», – Журжій про перемогу «Старого Луцька»

31 Жовтня 2021 19:59
Після драматичної перемоги над БК «Хмельницький» головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій розповів, що команді вдалося перемогти завдяки вірі у те, що вона робить, та неймовірній підтримці вболівальників.

Баскетболіст «Старого Луцька» Владислав Унгурян: «Думаю, що вдалося виграти, оскільки ми почали добре захищатися в четвертій чверті. Ми до кінця вірили в перемогу, хоча по ходу гри програвали двадцять очок. В кінці змогли переломити гру. «Хмельницький» - молодці, вони добре, дисципліновано грали, це дуже достойний суперник.

Я вже другий рік в команді і пам’ятаю, коли грали без вболівальників. Коли трибуни підтримують тебе, ти т отримуєш якусь додаткову енергію та несешся вперед і перемагаєш».
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій: «Увесь матч сьогодні був дуже важкий. Він важко розпочався і таким же чином продовжився. Але за рахунок терпіння і віри в те, що ми робимо, хлопці все-таки дотиснули. Наприкінці ми захищалися зі всім залом. Я дуже вдячний і хлопцям, і вболівальникам. Дуже важка та емоційна перемога.

Ця перемога надважлива з психологічної точки зору. Весь матч ми наздоганяли, але потихеньку ми наближалися, і в кінці ми виграли. Величезна повага та вдячність хлопцям. Дуже дякую вболівальникам, які несамовито підтримують нас, з кожним туром їх все більше і більше. Зал дозволив нам дати той захист, який наприкінці гри подарував нам перемогу.
Сьогодні ми дуже довго не могли піймати ритм цієї гри. Команда з Хмельницька вийшла надмотивованою та почала влучати з досить серйозним відсотком, а у нас просто не летіло. Я вдячний хлопцям, що вони ще у першій половині не дозволили «Хмельницьку» піти у серйозний відрив. А після перерви потихеньку почали добирати. Як-то кажуть: переміг сильніший».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus