USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.62 10.80

Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув волинянин Дмитро Покальчук

Сьогодні 12:49
30 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Першотравневе Куп’янського району Харківської області внаслідок ворожого обстрілу, захищаючи Україну від російських окупантів, загинув Дмитро Покальчук, 1981 року народження.

Про це повідомляє Торчинська громада.

Волинянин до останнього подиху залишився відданим військовій присязі на вірність України.

«Важко знайти слова втіхи та підтримки для близьких і рідних. Нестерпно боляче. Висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким Дмитра Покальчука», – йдеться у повідомленні.

Прибуття жалобного кортеджу з тілом Героя очікується завтра, 5 жовтня. Виїзд з Луцька о 10.30 год.

Церемонія прощання відбудеться біля батьківської хати (селище Торчин, вул. Садівська, 63). Відспівувати Героя будуть у місцевому храмі Першомученика й архідиякона Стефана. Поховають Дмитра Похальчука на цвинтарі в Торчині.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus