USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Західнет – оплачуйте інтернет та телебачення вчасно*

12 Квітня 2022 13:10
Залишатись на зв’язку, щоб не пропустити нічого важливого. Слідкувати за останніми новинами – тим, що відбувається в світі, телефонувати друзям та знайомим, шукати роботу – все це можуть українці завдяки підключенню до світової мережі. Але щоб мати регулярний доступ, потрібно щомісячно розраховуватись з провайдером згідно встановленим тарифам.

Існує багато зручних варіантів розрахунку, але є один найкращий, який допоможе зекономити не тільки часові, але й матеріальні ресурси. Звісно, можна без перешкод внести абонплату відомого західного інтернет-провайдера. Про те, як саме це зробити, розкажемо далі.

Поповнити Західнет разом з Bank24

Банк24 – це популярний платіжний сервіс, роботу з яким підтримує будь-який пристрій – комп’ютер, планшет чи смартфон. Програма пропонує безліч корисних послуг, в тому числі й платежі за реквізитами.

Якщо вам потрібно перерахувати кошти на рахунок будь-якої організації – наприклад, Західнет – необхідно зайти на офіційну сторінку сайту, ознайомитись з меню та обрати відповідну категорію. В нашому випадку – це «Інтернет і ТБ». Після цього ви обираєте в списку потрібну вам компанію та вписуєте дані для перерахунку – номер вашого рахунку та суму платежу. Комісія при цьому незначна. Після вдалої операції отримуєте електронний чек, який за можливості краще зберігати – він буде слугувати підтвердженням того, що абонплата була здійснена вчасно.

Також у Bank24 можна:

– перерахувати будь-яку суму на банківську картку;

– вирішити питання з кредитом;

– поповнити мобільний рахунок;

– здійснити комунальні платежі;

– оплатити таксі;

– сплатити податки;

– допомогти українській армії.
Чим приваблює сервіс?

Наявністю всіх необхідних функцій.

Швидким пошуком потрібної транзакції.

Зручним інтерфейсом.

Стильним та мінімалістичний дизайном, який не відволікає від роботи.

Простою реєстрацією.

Можливістю повернення коштів в разі неуспішної фінансової операції.

Підключенням додаткових послуг, яких може потребувати клієнт.

Безпекою – всі ваші дані захищені завдяки SSL-шифруванню.

Для авторизації потрібно заповнити міні-анкету, вказавши ПІБ, контактний номер телефону та адресу електронної пошти. Останній етап полягає в генерації надійного пароля.

Користуйтесь сервісом в своє задоволення та використовуйте його можливості на максимум. Впевнені, що вам сподобається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus