USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.74

Заяву до поліції можна буде подати онлайн, – Мінцифри

16 Грудня 2021 13:03
Міністерство цифрової трансформації та Міністерство внутрішніх справ працюють над можливістю подачі заяви до поліції в онлайн режимі. Про те, коли ця можливість запрацює, говорити поки рано.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв’ю віце-прем’єра, міністра цифрової трансформації Михайла Федорова для BBC Україна.

«Коли з’явився новий міністр внутрішніх справ (Денис Монастирський, – ред.), ми провели з ним зустріч. Один з проектів, які ми плануємо зробити, – це подача заяви в поліцію онлайн. Поки не можу анонсувати конкретну дату, є план, над яким ми працюємо», – зазначив він.

Нагадаємо, у застосунку «Дія» зареєструвати місце проживання стане можливим для громадян України, що мають паспорт у формі книжечки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 16 Грудня 2021 13:24
В селах і без того кожен день п'ють, б'ються, а потім поліцію викликають. А що буде з тим?
Анонім Показати IP 16 Грудня 2021 14:43
А відсидіти онлайн можна буде)
Народна прокуратура до Анонім Показати IP 16 Грудня 2021 17:17
Чудова ідея! Браво! Діджиталізація, так вже до кінця. Взагалі, заява має бути підписана, оскільки за неправдиве повідомлення про злочин настає кримінальна відповідальність. Тому має бути принаймні особистий цифровий підпис. Інакше піде вал анонімних брехливих доносів на своїх сусідів та інших, хто не подобається
Олесь Показати IP 16 Грудня 2021 22:45
От це вже беспридел повний . Раніше хоть по звінку заявляли та питали хто ти а тепер тримайтеся сосіди . До якого дурдома дожилися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus