USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.50 10.60

Загинув напарник: судитимуть патрульного, який спричинив ДТП на Володимирській у Луцьку

9 Вересня 2020 10:53
Перед судом постане поліцейський – призвідник смертельної ДТП у Луцьку.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Прокуратура Волинської області затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у розслідуваному слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, кримінальному провадженні про порушення поліцейським батальйону Управління патрульної поліції у Волинській області правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КРАСУНЧИК, РОЗУМНИК, ДОБРЯК: ЩЕМЛИВІ СПОГАДИ ПРО ЛУЦЬКОГО ПАТРУЛЬНОГО ОЛЕКСАНДРА ВОЛОШИНА

Слідство вважає, що зранку 06 липня 2020 року поліцейський заснув за кермом, відтак службовий автомобіль на вулиці Володимирській у Луцьку з'їхав на узбіччя, зіткнувся з електроопорою, а напарник правоохоронця отримав травми, від яких наступного дня помер у лікарні.

Обвинуваченого у вчиненні цього злочину правоохоронця очікує лава підсудних.

Нагадаємо, вранці 6 липня у Луцьку трапилась аварія за участю поліцейського авто, яке врізалось в електроопору на вулиці Володимирській. Державне бюро розслідувань розглядає кілька версій трагедії. Версія водія – особиста неуважність. Внаслідок ДТП постраждало двоє працівників патрульної поліції. Олександр, який перебував на пасажирському місці біля водія, отримав складну політравму – дуже складну черепно-мозкову травму, перелом кісток тазу та внутрішній крововилив. Медики боролися за його життя, проте у ніч на 7 липня його не стало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 9 Вересня 2020 14:56
П'яні, які збивають на смерть пішоходів, частенько отримують умовне. А це нещасний випадок. Хлопчина був тверезим. За що його судити?
Лучанка Показати IP 11 Вересня 2020 00:15
Нехай зменшать години робочого дня,і тоді ніхто не буде засинати за кермом !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus