USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Загинули три покоління жінок: ракетний удар по Одесі забрав життя немовляти, його мами та бабусі

24 Квітня 2022 12:52
У суботу, 23 квітня, в Одесі внаслідок російського обстрілу загинули три покоління однієї сім’ї. Окупанти ракетами вбили молоду жінку, її 3-місячну дочку Кіру та матір.

Загиблу українку звали Валерія Глодан. Про смерть дружини, дитини та тещі повідомив у Facebook Юрій Глодан.

Він також опублікував фото всієї родини, яку одним ударом ракети вбили загарбники.

«Рідненькі мої, Царство небесне! Ви в наших сердцях!» – написав чоловік. У коментарях українці співчували його втраті.
Як інформує ТСН, загибель Валерії з дитиною прокоментували друзі, знайомі та викладачі Одеського національного університету, де вона навчалася на факультеті журналістики.

Відомо, що жінці було усього 28 років, 30 серпня 2019 року вона вийшла заміж за Юрія Глодана. За місяць до війни у пари народилася дочка, дівчинку назвали Кіра.

Нагадаємо, 23 квітня російські війська завдали ракетних ударів по житловому будинку у Київському районі Одеси. Внаслідок вибухів ворожих снарядів зруйновані житлові приміщення між 2 та 5 поверхами, виходи було заблоковано, люди перебували у пастці. Також виникла пожежа. Пошкоджено прилеглі будинки та автомобілі. За попередніми даними, загинуло 8 мирних мешканців, серед них – 3-місячна дитина. Ще 18 людей поранено.

В той час, як російські війська завдавали ракетних ударів по Одесі, Путін приїхав до храму на великоднє богослужіння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus