USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Загинули на побаченні: з'явилися подробиці смерті молодої пари у парку Львова

2 Серпня 2021 14:44
У Стрийському парку Львова минулої ночі дерево впало на людей: загинули молоді хлопець та дівчина.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на «Варта 1», загиблі – 20 річний юнак і його 18-річна супутниця – сиділи на лавці, в них було побачення. Серед уламків лавки й дерева на місці трагедії можна побачити залишки букету загиблої.

«Попередньо відомо, що на людей впало дві величезні гілки, які обвалилися під час буревію. Одна гілка впала за 10 метрів, інша приблизно за 14 метрів в сторону лавки, зачепивши освітлювальну опору, яка в свою чергу також зламалася і впала на молодих людей. Хлопець і дівчина загинули одразу. Шансу вижити після падіння дерева та ліхтаря у них не було. Допомоги уже надавати не було кому», – пише видання.

Як інформує пресслужба Львівської міської ради з посиланням на мера міста Андрія Садового, загиблим внаслідок падіння дерева виявився 20-річний військовослужбовець-контрактник з Вінниччини та 18-річна дівчина.

Як передає ВВС України, стало відомо, що хлопець – це курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Трагедія сталася близько 23 години.

«Хлопець проживав за межами навчального закладу й у вільний від служби та навчання час перебував на відпочинку у Стрийському парку разом із дівчиною, яка, на превеликий жаль, також загинула», – повідомив начальник академії Павло Ткачук.
«Минулої ночі у Львові пройшла негода. Внаслідок сильного вітру з дощем, через падіння дерев загинуло дві людини, зафіксовано пошкодження мереж освітлення, дахів, авто тощо. Комунальні служби працюють над ліквідацією пошкоджень», – розповів він.

За попередньою інформацією, внаслідок нічної негоди зафіксовано: 10 повалених дерев у парках, 31 обрив по зовнішньому освітленню, понад 75 дерев впало в місті, пошкоджено 8 авто, 2 дахи і 1 МАФ. Впав один рекламний щит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus