USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Загиблим в авіакатастрофі на Житомирщині пілотам присвоїли військові звання

29 Серпня 2023 09:47
Трьом пілотам, які трагічно загинули в авіакатастрофі у Житомирській області 25 серпня, присвоєно військові звання. Усіх також представлено до державних нагород.

Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

«Військових пілотів, які трагічно загинули під час виконання бойового завдання на Житомирщині 25 серпня 2023 року, представив до державних нагород. Також видав наказ про присвоєння військових звань», – йдеться в повідомленні Олещука.

Відтак, майорам В’ячеславу Мінці та Сергію Проказіну посмертно присвоєно військове звання «підполковник», капітану Андрію Пільщикову з позивним Джус – звання «майор».

Нагадаємо, 25 серпня в небі Житомирщини сталася авіакатастрофа, в якій загинуло троє бойових пілотів 40-ї бригади тактичної авіації повітряного командування «Центр Повітряних Сил ЗС України». У Житомирському районі зіткнулися навчальні літаки Л-39.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Серпня 2023 12:45
Що за традиція, живі нікому не потрібні... померлим - звання, героїв

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus