USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Загиблому захиснику з Ківерців Владиславу Бичку просять надати звання Героя України

17 Листопада 2023 07:16
Військовослужбовцю ЗСУ, командиру 2-ї бригади 1-го зенітно-ракетного взводу зенітно-ракетної батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону в/ч А1008 14-ї ОМБр 23-річному Бичку Владиславу В'ячеславовичу з Ківерців просять надати звання Героя України (посмертно).

Відповідну петицію опублікувала мама Героя Людмила Семенова на офіційному сайті Президента України.

З перших днів повномасштабної війни він активно брав участь в забезпеченні оборони міста, а 22 квітня 2022 року вступив до лав ЗСУ. Потрапив до 14-ї ОМБр імені князя Романа Великого на посаду стрільця-зенітника зенітно-артилерійського взводу зенітно-ракетної батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону. Разом із побратимами перебував у населеному пункті Міньківка Донецької області.

Після визволення багатьох населених пунктів був відкомандирований в Харківську область і продовжував мужньо боротися з агресором біля населених пунктів Куп’янськ, Подоли, Кучерівка, Петропавлівка, Вільшана. Отримав орден учасника бойових дій і грамоту за сумлінне виконання завдань з забезпечення оборони України.

Загинув Владислав Бичок 3 серпня 2023 року в населеному пункті Вільшана Куп’янського району Харківської області, отримавши поранення, несумісні з життям внаслідок танкового обстрілу.

«Владислав завжди відстоював інтереси і права слабших. Був життєрадісним, завжди з позитивним настроєм і великою вірою в Перемогу. Не кожен зможе в такому молодому віці дивитися смерті в очі, стояти з побратимами пліч-о-пліч, не боятися за своє життя , рятувати інших та мужньо боротися за свободу своєї країни. Йому було всього 23.

Я пишаюся своїм сином, дружина – чоловіком, бабуся – онуком, його мужністю, відвагою і силою духу . Жодні слова не загоять рани батьків, дружини, сестер і братів, тітки, бабусі і усіх рідних.

Ця петиція – це велика подяка Герою за наше життя, за його патріотизм, мужність та відвагу», – йдеться в тексті петиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus