USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.40 10.55

Загиблому воїну з Камінь-Каширщини Тарасу Миронову просять надати звання Героя України

Сьогодні 08:10
Загиблому захиснику з села Оленине Камінь-Каширського району Тарасові Миронову просять надати звання Героя України.

Відповідну петицію на сайті президента України зареєструвала дружина полеглого військовослужбовця Людмила Миронова.

«Шановний пане Президенте! Прошу Вас розглянути петицію про надання почесного звання Героя України (посмертно) моєму чоловікові і батьку двох синів, військовослужбовцю Збройних сил України Миронову Тарасу Костянтиновичу 06.12.1991 р. н., уродженцю села Оленине Камінь-Каширського району Волинської області.

У грудні 2023 року Тарас поповнив лави 100-ї механізованої бригади, військової частини АО 7060. Він відважно виконував обов'язок громадянина України. До останнього подиху був вірним побратимам та державі. Загинув 28 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Новокалинове Покровського району Донецької області.

Тарас усе відав за нас із вами, своє життя, маючи ще стільки планів і нездійснених мрій. Назавжди в пам'яті і серцях наш Герой!» – зазначено в зверненні до президента.

Підписати петицію можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus