USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Загиблому волинському військовому Михайлу Лопушику просять надати звання Героя України

8 Червня 2023 20:26
На сайті Президента зареєстрували петицію про присвоєння звання Героя України (посмертно) військовослужбовцю з Волині Михайлу Лопушику. Житель с. Прилісне загинув у травні 2022 року під час виконання бойового завдання в населеному пункті Олександрівка Донецької області.

Петицію створила Діана Зазуляк.

Михайло Лопушик народився 18.09.1989 року у селі Прилісне. Служив у 80-ій десантно-штурмовій бригаді 90 батальйоні.

«Михайло із честю виконав обов’язок щодо захисту своєї держави і до останнього подиху залишився вірним присязі, українському народові та Україні. Я пишаюся ним, його незламністю духу, сміливістю та патріотизмом.

Він віддав найцінніше, що мав, – своє життя. Лопушик Михайло Іванович – справжній Герой, який заслуговує найвищої державної нагороди – Героя України (посмертно) .

Вічна шана і пам’ять всім, хто віддав своє життя за Україну! Слава всім, хто боронить та захищає Україну! Слава Україні!» – йдеться в петиції.

Читати ще: Загиблому на війні волинському військовому Олександру Сушику просять присвоїти звання Героя України

Підтримати петицію можна за посиланням. Щоб її розглянули, необхідно зібрати 25 тисяч підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus