USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Загиблого на війні уродженця Маріуполя Олександра Кана поховають на Волині

29 Січня 2024 11:27
У бою з російськими окупантами загинув вірний син країни, уродженець міста Маріуполь – Олександр Кано, 1989 року народження.

Життя бійця трагічно обірвалося 21 січня 2024 року у Запорізькій області. Місцем спочинку Героя стане Камінь-Каширська громада. Завтра, 30 січня, солдата поховають у селі Видерта, саме там проживає родина Захисника, повідомили у громаді.

О 10 годині розпочнеться чин відспівування за загиблим на другому кладовищі села Видерта.

Мешканців громади закликають зустріти воїна України гідно у нашому краї та провести в останній земний шлях з усіма почестями.

Камінь-Каширська міська рада сердечно співчуває рідним людям Олександра Кано. Вічна Слава, честь і шана загиблому військовослужбовцю.

Сьогодні ввечері очікують прибуття скорботного кортежу із загиблим воїном. Про деталі та час руху повідомлять додатково.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus