USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Загрожувало п’ять років: волинянка кілька разів знімала гроші з картки подруги по чарці

Сьогодні 18:47
Волинянка вкрала банківську картку у товаришки по чарці і кілька разів знімала кошти. За це вона ледь не втрапила у тюрму на п’ять років.

Про це йдеться у вироку Шацького районного суду.

Інциденти трапилися в лютому 2023 року. Обвинувачена Любов Т., скориставшись неуважністю потерпілої, з якою розпивала спиртні напої, вкрала її банківську картку. У селі Гаївка Ковельського району жінка тричі зняла з банкомата кошти на загальну суму 5200 гривень. Потім вона непомітно повернула викрадену картку власниці.

Читати ще: Туалетний папір, прокладки та горілка: покарали лучанку, яка тричі обікрала «АТБ»

Через кілька днів жінка ще раз прийшла до банкомату в селі Гаївка, знявши з чужої картки 800 гривень.

Вину в інкримінованих правопорушеннях вона повністю визнала, щиро розкаялася, збитки відшкодувала.

Потерпіла на судове засідання не з’явилася, у письмовій заяві просила не позбавляти жінку волі, будь-яких претензій до неї не мала.

Суд врахував, що злочин вчинено повторно і в умовах воєнного стану. Обвинувачену раніше притягували до кримінальної відповідальності, проте судимість погашено у встановленому законом порядку. Жінка є вдовою, не працює та не має поганих характеристик.

Читати ще: Ледь не сів на п’ять років: студент волинського вишу пограбував будинок через нестачу грошей

Любов Т. визнали винною у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 357, ч. 4 ст. 185 КК України. Вона отримала покарання у вигляді позбавлення волі на п’ять років, яке замінили роком іспитового строку.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus