USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Загроза ожеледиці: всю ніч дорожники чистили головні автошляхи Волині

22 Листопада 2023 13:54
У ніч на 22 листопада проїзд дорогами області забезпечувало понад 30 дорожніх спецмашин і механізмів.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Вночі дорожнє покриття, зволожене дощем та снігом, що випали на території Волинської області, при переході на мінусову температуру повітря почало миттєво перетворюватись на ковзанку. Для недопущення ожеледиці на автошляхах державного значення дорожники розчищали сніг та проводили обробку проїзної частини піщано-соляною сумішшю та технічною сіллю.

У ніч з 21 на 22 листопада працювала 31 одиниця техніки підрядних підприємств. Проїзд забезпечено, перебоїв в русі не зафіксовано. Снігоприбиральні машини та дорожні бригади продовжують ліквідовувати зимову слизькість.

Читати ще: У Луцьку закликають водіїв не паркуватися на узбіччях, щоб не заважати снігоочисній техніці

"Просимо водіїв надавати снігоприбиральній техніці пріоритет у русі. У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення області телефонуйте на цілодобову гарячу лінію дорожників за номером +38 067 400 60 80", – йдеться в повідомленні.

На відео – роботи з розчищення снігу та обробки протиожеледними матеріалами автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus