USD 41.35 41.70
  • USD 41.35 41.70
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Задля вільного доступу спецгрупи зриватимуть замки до укриттів, – голова Володимир-Волинської громади

26 Лютого 2022 17:34
Голова Володимир-Волинської територіальної громади Ігор Пальонка звернувся до мешканців, аби поінформувати про ситуацію в громаді у третій день оборони України від російських загарбників. Він наголосив, що формують спеціальну групу, яка зриватиме замки на укриттях, до яких немає вільного доступу.

Зі слів очільника громади, ніч минула стабільно. Забезпечене патрулювання міста та вкрай важливих об’єктів, що забезпечують життєдіяльність мешканців. Уже добу як на роботі сформований штаб, який координує роботу комунальних служб та працівників міськвиконкому.

«Хочу повідомити, що сьогодні організовано центр підтримки в районному будинку культури, що знаходиться у центральній частині міста, для того, щоб оперативно допомогти людям, які потребують житла та прохарчувати їх. Також в центрі отримують ліки. Їх сьогодні потребують наші військові частини та медичні заклади. І ви можете це принести або в РБК, або в ТМО, або безпосередньо у наші військові частини. Скоро наступить вечірній період і ми знову будемо патрулювати місто, тому ще раз просимо всіх активістів і охочих зголоситися і звернутися у відділ поліції, аби забезпечити патрулювання громади у нічний період», – наголосив Ігор Пальонка.

Він зазначив, що нині серед мешканців громади надходить дуже багато запитань про територіальну оборону.

«Нині формується штаб, керівником якого є Андрій Сілецький. Якщо у вас є питання звертайтесь до нього і телефонуйте за номером 063 211 7460. Також надаємо інформацію по територіальній обороні у міській раді», – зауважив посадовець.

Окрім цього він звернувся до «горе-активістів», які нагнітають ситуацію навколо подій сьогодення: «У всіх складний психологічний стан. Прошу не наводити паніку між людей, а якщо ви хочете бути корисними, зголошуйтеся у правоохоронні органи та штаби, які є сьогодні. Тому що не всі розуміють, у якому періоді ми знаходимось».

Ігор Пальонка зазначив, що станом на сьогодні міська рада не може поставити працівника біля кожного укриття:

«Є голови ОСББ і житлових кооперативів і сьогодні саме вони мають забезпечити доступ до цих приміщень. Якщо доступу нема – сформуємо групи, які їздитимуть і зриватимуть замки, щоб був вільний доступ. Ситуація стабільна. Ми всі тримаємось. Ми – єдині. Слава Збройним Силам!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus