USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Забрали з гуртожитку в нижній білизні та побили: на Волині судять поліцейських

11 Жовтня 2023 16:18
Трьох волинських поліцейських звинувачують у перевищенні повноважень і завідомо незаконному затриманні особи. Слідчі ДБР розслідували ще й побиття чоловіка правоохоронцями.

Два роки тому поліцейських відсторонили від посад. Нині вони повернулися до роботи. Потерпілий чоловік хоче стягнути з копів матеріальну та моральну шкоду, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

У матеріалах справи вказано: «Близько другої-третьої години ночі в кімнаті гуртожитку було незаконно, без складання будь-яких відповідних документів про затримання та при відсутності законних на це підстав, затримано ОСОБА_9, який фактично виступав заявником (потерпілим) щодо викрадення в нього майна. Після чого його без верхнього одягу (у футболці та нижній білизні) доставлено на службовому автомобілі до адреси проживання, під час чого ОСОБА_9 неправомірно позбавлено волі, нанесено йому тілесні ушкодження у вигляді ударів у ділянку обличчя, грудної клітки, ребер, застосовано до нього спецзасоби – кайданки, що завдавало потерпілому болю, страждань і принижувало його людську гідність».

Слідчі провели обшук і вилучили телефони, в яких міститься переписка поліцейських зі своїми колегами про інцидент.

Чи справді правоохоронці перевищили свої повноваження, має з’ясувати суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus