USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.40 10.55

«Забіг у повзунках»: у Нововолинську відбудеться змагання серед малюків

5 Серпня 2023 12:26
У Нововолинську 12 серпня о 16:00 год з нагоди Дня молоді біля ТРЦ «FORest» організовують змагання для наймолодших жителів громади під назвою «Забіг в повзунках». Запрошують до участі малюків від 8 місяців до 1,2 року.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

На переможців чекає цінний подарунок – біговел. Переможця буде два: серед хлопчиків і серед дівчаток. Усі учасники отримають дипломи та подарунки.

«Забіг у повзунках» – це спринт на 4-метрову дистанцію, яку дитина повинна подолати повзком. Завдання малюка – доповзти до фінішу швидше за всіх. Батькам дозволяється підбадьорювати своїх маленьких чемпіонів, кликати їх, приманюючи улюбленими іграшками та солодощами, але не торкатися до дітей.

За правилами конкурсу, забіги відбуватимуться одночасно на двох доріжках.

Зареєструватися для участі можна за посиланням або за номером 097-992-50-42 (Олеся).

Реєстрація учасників розпочнеться об 15:30 год.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus