USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

«За його каденції із ЗСУ пішло основне озброєння», – Арестович розкритикував ексміністра оборони Гриценка

18 Березня 2022 16:29
Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович різко розкритикував ексміністра оборони України Анатолія Гриценка за заяву, ніби ОП веде до капітуляції на переговорах з РФ. Арестович спростував ці повідомлення та звинуватив самого Гриценка у розвалі армії.

Про це з посиланням на відео звернення Арестовича пише UAnews.

«Сьогодні вранці сталася подія, яка мене розлютила остаточно. Анатолій Гриценко, головний полковник усіх Збройних сил України, за каденції якого і пішло основне озброєння із ЗСУ, почав розповідати, як правильно вести переговори та завив стару шарманку, що Єрмак все здає та Зеленський здає, я не витримав», — заявив у відеозверненні Арестович.

Радник керівника Офісу президента також звинуватив дружину Гриценка Юлію Мостову у розсилці повідомлень по своїх друзях від імені високих представників Заходу, ніби Київ сьогодні зазнає страшної ракетної атаки.

«На якому світі знаходяться ці люди? Жодного штурму Києва не буде ні сьогодні, ні завтра, ні найближчим часом», – сказав Арестович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus