USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

За визначні досягнення нагородили найкращих науковців Волині

21 Травня 2024 16:24
Сьогодні, 21 травня, за дорученням начальника обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка видатних волинських науковців привітав його перший заступник Сергій Мовенко.

Про це повідомили у Волинській ОДА.

Зокрема нагороди отримали лауреати обласної премії за заслуги у сфері науки – викладачі найбільших вишів регіону:

Юрій Громик – проректор з навчальної роботи та рекрутації, професор кафедри української мови та лінгводидактики Волинського національного університету імені Лесі Українки;

Наталія Скляренко – професорка кафедри архітектури та дизайну Луцького національного технічного університету, докторка мисцецтвознавства.
До слова, вони отримають виплати в розмірі чотирьох мінімальних заробітних плат та дипломи за заслуги у сфері науки.

Читати ще: «Горда, що мені вдалося представити Україну на міжнародному рівні», – лучанка, яка перешою серед українців отримала престижну премію з математики

Окрім того, відзначили молодих вчених, які отримали стипендії Волинської обласної ради на 2024 рік у розмірі 20 тисяч гривень:

Олег Разиграєв – доктор історичних наук, доктор гуманістичних наук в галузі історії, доцент кафедри всесвітньої історії Волинського національного університету імені Лесі Українки;

Павло Мазилюк – кандидат технічних наук, доцент кафедри автомобілів і транспортних технологій Луцького національного технічного університету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
студент Показати IP 21 Травня 2024 17:16
А вам не встидно називатися науковцями?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus