USD 41.12 41.70
  • USD 41.12 41.70
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

За тиждень померли обидва брати-близнюки Богданови, які прославилися в мемах через пластику

3 Січня 2022 21:36
У Франції з перервою кілька днів померли 72-річні брати Гришка та Ігор Богданофф (Богданови), які за своє життя активно займалися популяризацією науки та вели тематичні телепрограми, але стали відомі в мережі завдяки своїй незвичній зовнішності.

Про це повідомляє Telegraf з посиланням на Le Figaro.

Гришка та Ігор Богданови потрапили до лікарні з коронавірусною інфекцією. Зазначається, що вони обоє раніше відмовилися від вакцинації.

Про смерть Гришки Богданова стало відомо 28 грудня, а 3 січня у ЗМІ повідомили, що Ігор також став жертвою COVID-19.

Хто такі брати Богданови?

Справжні імена братів – Ігор Юрійович та Григорій Юрійович Остасенко-Богданови. Вони народилися сім’ї російського художника Юрія Богданова, якого під час Другої світової війни пригнали на примусові роботи до Німеччини.

Свого часу французькі брати-фізики Ігор та Гришка Богданови (Igor & Grichka Bogdanoff) були молоді, красиві та мали неймовірний успіх серед протилежної статі, повідомляє За городом.
Близнюки стали відомими на початку 80-х – вони зуміли пробитися на телебачення і запустити власне телешоу про наукову фантастику, продовжуючи займатися популяризацією фізики та публікацією науково-філософських праць. Вони вели кілька науково-популярних передач, включаючи «Час X», «Четвертий вимір» та «2002: Одіссея майбутнього». Багато їхніх тверджень піддавалися критиці з боку вчених як псевдонаукові.

На початку 90-х галас навколо братів Богданових стихло – обидва зайнялися написанням докторських дисертацій, а заразом, завжди будучи незадоволеними своєю зовнішністю, зробили по першій пластичній операції.

Наприкінці 1990-х братів почали підозрювати у зловживанні пластичними операціями, хоч самі вони це заперечували. У різний час це породжувало всілякі чутки про їх зовнішній вигляд.

Близнюки лягали під ніж регулярно: крім періодичних підтяжок обличчя та ін’єкцій ботоксу, вони могли похвалитися наявністю імплантів у щоках та підборідді, а також губами, накачаними гелем.

Ігор був кілька разів одружений, має чотирьох дітей. Його поточний шлюб було укладено нещодавно, в 2009 році. Григорій же одруженим не був.

Як пише Фокус, у 2010 році брати Богданови стали фігурантами скандальної справи про ненауковість їх дисертацій та змушені були виплатити штраф у розмірі 2 тисяч євро французькому Національному центру наукових досліджень з математики та теоретичної фізики.Крім того, багато їхніх шанувальників стверджували про наявність у близнюків акромегалії – серйозного захворювання, пов’язаного з порушенням функції передньої частки гіпофізу і, як наслідок, з потовщенням кінцівок та черепа.
Друга хвиля популярності прийшла до них вже після 2016 року, коли в мережі виникла жартівлива теорія про те, що вони є найвпливовішою сім’єю у світі та можуть своїми дзвінками керувати політикою будь-якої держави світу.

Найпопулярніший мем за участю Ігоря Богданова називається «Дзвінок, який врятував Європу». У ньому використовується фотографія чоловіка з телефоном, а сюжет зазвичай обігрує значні політичні та суспільні події.
Нещодавно Ігор Богданов разом зі своїм братом був замішаний у справі про шахрайство. На початку січня 2021 року Богданових звинуватили в «обмані» мільйонера, який страждає на біполярні розлади. Судовий процес мав відбутися 20, 21 та 27 січня 2022 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ісса Ндойє Показати IP 3 Січня 2022 22:06
Це пизд...ць ...
Анонім Показати IP 3 Січня 2022 22:13
єб.ть колотіть
Анонім Показати IP 4 Січня 2022 00:34
так вот как выглядят на самом деле нелюди..
Ані Лорак і Ані Лора Показати IP 4 Січня 2022 02:09
О боже какіє мужшчіни!!!
Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 4 Січня 2022 08:29
Психічно хворі люди були, що тут скажеш.
123 до Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 4 Січня 2022 09:29
як і більшість антиваксерів
Шарій до Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 4 Січня 2022 09:52
Антиваксери,! ну, що з них хотіти?!
Українці? Показати IP 4 Січня 2022 09:51
Судячи по поведінці, то 100 %.
Повилазило до Українці? Показати IP 4 Січня 2022 12:40
В статті написано, що батько росіянин. Кщо мати не єврейка, то дфти теж

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus