USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

За три дні волинські тероборонівці знищили понад 60 окупантів, ще 181 – «затрьохсотили»

29 Грудня 2023 14:14
На самісіньке Різдво Христове – 25 грудня – противник вдався до масованого штурму позицій Волинської бригади тероборони на сході України.

«Попередньо провівши потужну артпідготовку, сотні рашистів за підтримки десятків одиниць бронетехніки посунули вперед – і аж ніяк не з бажанням заколядувати... Окупанти все ретельно спланували і дуже розраховували на успіх, забули одне – перед ними волинські тероборонівці!» – пишуть у 100-й бригаді ТРО.

Пекельний бій тривав упродовж усього дня, кремлівські пропагандисти готові були вже ось-ось оголосити про «успіхи» орди в Серебрянському лісі, проте підрозділам армії рф довелося ганебно відступити, зазнавши дошкульних втрат.

Читати ще: «За нас цю нечисть з рідної землі ніхто не вижене», – волинський тероборонівець з багатодітної родини на псевдо Циган

Так, 25 грудня 2023 року відразу 23 окупанти одержали від бійців 100 обр ТрО квитки на концерт кобзона, ще 80 орків було поранено.

Не менше вражає список враженої протягом одного дня ворожої бронетехніки: чотири знищених, два пошкоджених і один «затрофеєний» волинськими тероборонівцями танк; знищена БМП; два знищених і два пошкоджених МТ-ЛБ.

Разом це 12 одиниць, пишуть тероборонівці.

Впродовж двох наступних днів – 26-27 грудня – окупанти, залучивши резерви, знову спробували штурмувати позиції 100 обр ТрО. У підсумку – знову відступили, втративши ще 39 осіб вбитими, і 101 – пораненими. А також позбулися ще двох одиниць бронетехніки – знищено танк і МТ-ЛБ.

Читати ще: Волинський тероборонівець Ворон уже десятий рік стоїть на захисті України

«Перебуваючи з початку весни на найгарячіших ділянках фронту на Бахмутському, Куп’янському та Лиманському напрямках, підрозділи Волинської бригади тероборони не втратили жодної позиції і не зробили жодного кроку назад», – наголосили в 100-й бригаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus