USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.55 10.70

За торгівлю боєприпасами волинянин відсидить три роки

Сьогодні 16:30
За наполегливої позиції прокурорів Ковельської окружної прокуратури Волинський апеляційний суд скасував вирок Ковельського міськрайонного суду, яким 29-річного жителя Ковеля визнано винним у незаконному поводженні з боєприпасами та вибуховими пристроями та призначено покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі зі встановленням дворічного іспитового строку.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

Встановлено, що упродовж жовтня-листопада 2023 року чоловік за $3000 збув дві реактивні протитанкові гранати та одноразовий ручний протитанковий гранатомет, які придбав незаконно.

Окрім того, під час санкціонованого обшуку в його оселі правоохоронці виявили та вилучили ще сотню патронів до автомата Калашникова.

Читати ще: Ковельчанин продавав гранатомети, щоб купити авто побратимам. Його судили

Вважаючи призначене судом першої інстанції покарання занадто м'яким – таким, що не відповідає тяжкості злочину й особі обвинуваченого, прокурори оскаржили вирок в апеляційному порядку.

Апеляційний суд дослухався до доводів сторони обвинувачення та призначив волинянину покарання у вигляді трьох років реального позбавлення волі.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus