USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

За сім мільйонів на Волині відремонтують школу

14 Вересня 2023 21:25
У Ковелі запланували капітальний ремонт покрівлі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №8, що на вулиці Театральна, 1. Вартість робіт оцінили в понад сім мільйонів гривень.

Тендер на ремонт на сайті держзакупівель оголосило управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради. Торги тривають до 15 вересня.

Очікувана вартість капітального ремонту покрівлі школи №8 у Ковелі – 7,25 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть розбирання покриттів покрівлі, вогнезахист конструкцій, улаштування гідроізоляції та пароізоляції, облаштування покрівлі з металопрофілю, навішування водостічних труб, улаштування підвісних жолобів, улаштування слухових вікон, влаштування блискавкозахисту тощо.

Ремонт мають завершити до 31 грудня 2023 року.

Гарантійний термін становитиме 10 років.

Читати ще: Новий корпус зі спортзалом та їдальнею: у Луцьку нарешті добудують 13-ту школу

Нагадаємо, в селищі Луків Ковельського району запланували реконструкцію комунального опорного закладу «Луківська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ліцей» під адміністративну будівлю. Очікувана вартість робіт – 17,5 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus