USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

За розбій 19-річний волинянин втрапив за ґрати на вісім років

21 Жовтня 2022 16:03
Прокурори Луцької окружної прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 19-річним жителем обласного центру Волині розбою в умовах воєнного часу.

Про це повідомили в обласній прокуратурі.

Уже судимий молодик увечері 30 червня цього року на вулиці Рівненській у Луцьку напав на перехожого, побив його, зламавши кістки черепа, й відібрав барсетку з грошима та мобільним телефоном.

Невдовзі зловмисника затримали та відтоді він перебуває під вартою.

Суд визнав його винним у вчиненні цього злочину та призначив покарання у вигляді восьми років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Свідомий Показати IP 22 Жовтня 2022 08:28
Мало дали... Цього нелюда ,,Вовчика,, взагалі не варто на волю випускати... З дитинства людей на Рівненській ,,кашмарить,, ...
Сусід Показати IP 22 Жовтня 2022 11:43
Питання чи довго ,,воно,, буде сидіти??? Мамочка його в працює в судовій системі... Знаю що по першому строкові в нього було до 30-ти кримінальних епізодів, було що намагався людині рот від вуха до вуха розрізати... І щось недовго він сидів роки мабуть два... На руці татуєровка ,,АУЄ,, (Арестанский Уклад Един) ... На лобі Богом тюрма написано... Таких взагалі неварто на волю випускати... Це в 19 років зло на всі 100% !!! УПИР!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus