USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

За розбещення дівчаток лучанина засудили на 8 років

11 Квітня 2023 19:07
За наполегливої позиції прокурорів відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству Волинської обласної прокуратури суд визнав 44-річного жителя міста Луцька винуватим у розбещенні малолітніх (ч.2 ст. 156 КК України) та призначив йому максимальне покарання – вісім років позбавлення волі.

Про це повідомлии у прокуратурі Волині.

Нагадаємо, чоловік, який уже був судимий за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості особи, на шлях виправлення не став та вчинив нові такі злочини щодо 11-річної та 10-річної дівчаток в обласному центрі Волині.

Одну дитину нетверезий лучанин заманив у котельню під приводом «погодувати кошеня», а з іншою зайшов в ліфт та одразу заблокував його.

З обома потерпілими чоловік чинив розпусні дії.

Згідно з рішенням суду інформацію про волинянина буде внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканності малолітньої особи.

До набрання вироком законної сил запобіжний захід у вигляді тримання його під вартою залишено без змін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus