USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.74

За рік на Балі побували лише 45 іноземних туристів

17 Грудня 2021 10:55
Через суворі заходи прикордонного контролю і закриття аеропорту на індонезійському остові Балі у 2021 році побували тільки 45 іноземних туристів.

Про це свідчать дані Центрального статистичного бюро Балі, зібрані з січня по жовтень, пише CNN. При цьому у 2019-му острів відвідали 6,2 мільйона міжнародних мандрівників, а у 2020-му – 1,05 мільйона.

«Це найменша кількість іноземних туристів, яку ми коли-небудь реєстрували», – розповів глава відділу туризму провінції Балі Ньоман Геде Гунадіка.

Оскільки Міжнародний аеропорт у Денпасарі майже весь рік закрито для рейсів з-за кордону, практично всі іноземні туристи потрапляють на острів на приватних яхтах. І хоча обмеження в аеропорту офіційно зняли 14 жовтня, досі в нього і з нього виконувалися лише внутрішні рейси – в основному зі столиці Індонезії, Джакарти.

Коронавірусна політика на Балі щодо іноземних відвідувачів визначається центральним урядом Джакарти, а не місцевою владою острова. Щоб потрапити на Балі, іноземні туристи мають дотримуватися суворих правил в’їзду.

Їм необхідно отримати бізнес-візу вартістю 300 доларів США (зараз туристичні візи не видаються), пройти кілька ПЛР-тестів і придбати спеціальну медичну страховку.

Крім того, вартість авіаквитків вища, ніж зазвичай, через відсутність прямих рейсів, а туристи незадоволені необхідністю проходити 10-денний карантин навіть для вакцинованих.

Туристичну галузь острова тепер підтримують внутрішні туристи. Так, заповнюваність готелів на Балі зараз становить близько 35%, а у вихідні острів відвідують близько 13 000 місцевих мандрівників. Однак такої кількість недостатньо для порятунку сезону-2021.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus